Primul meu Crăciun cu adevărat special

Poate cozonacii mei nu vor avea gustul cozonacilor făcuți de bunica, sau poate că nu voi mai urma cine știe ce trenduri în materie de decorațiuni de brad; se prea poate ca zăpada să fie așternută sau nu…
Însă știu că, anul acesta, Crăciunul va fi unul special.
Cu siguranță vom învăța colinde într-o nouă limbă – hai să o numim “gângureasca”. Suntem trei. Mihnea are câteva luni. Este primul Crăciun petrecut în familie în formula aceasta inedită. Ce emoții am, ce sentiment de împlinire mă cuprinde.

Vom împodobi casa împreună, vom asculta colinde și vom fi noi – bucuroși.
Cred că, până la urmă, Crăciunul este mai mult decât o sărbătoare, este starea noastră interioară de spirit. Este acasă. O să despachetăm cadourile și ne vom amuza, bucura, încânta de fiecare în parte.
Chiar dacă Mihnea e micuț, îi vom scrie împreună o scrisoare moșului.

Viața este despre bucuriile petrecute împreună, despre momente de dragoste împărtășite cu cei dragi și despre familie. Nimic, după sănătate, nu este mai important ca familia.
Viața mai este despre căldura ce ți-o dă sentimentul de iubire, despre noutate și despre un zâmbet de copil.

Cea mai importantă persoană din lumea ta este copilul tău pe care trebuie știi cum să îl protejezi. Cutaden® Bebe ajută parinții să aducă finețe, alinare și grijă pentru copiii lor – în toate anotimpurile.

Articole similare