Aventuri cu gemeni mici

Zilele trecute mă apucase melancolia și am început să mă uit prin pozele de când erau gemenii noștri bebeluși. Așa un dor mă apucă uneori de mirosul de bebe mic și moale, agățat de gâtul meu.

Doar că, acum idealizez momentele alea când ieșeam la plimbare sau plecam în vacanțe scurte. Atunci erau doar panică, griji și logistică de parcă mergeam să cucerim teritorii. Când scriu despre ieșirile noastre mă umflă râsul, dar atunci nu prea îmi ardea de veselie.

Eram încărcați cu două genți masive pline cu de toate, nu lipsea nimic din ceea ce am fi putut avea nevoie. Nu cred că apelam la toate produsele, doar că imi oferea un confort să le știu pe toate cu mine.

Și cum mergeam noi, așa ca melcul și casa lui, cu doi copii, doua genți, un cărucior imens de gemeni, care nu încăpea pe trotuar și oricum micuții erau în brațele noastre, cred că eram un grup cel puțin nostim. De fapt, totul ar fi fost mai simplu dacă eram și noi mai relaxați. Doar că acestă relaxare a venit în timp, când am început să avem încredere în instinctele noastre de părinți, când au venit nopțile cu 3, 4 ore de somn. De unde veneau nesiguranțele astea? Poate, de la faptul că ne-am decis să facem un copil și, surpriza vieții au venit doi ( și suntem veșnic bucuroși și recunoscători pentru asta), poate lamentările cunoscuților, părinților care ne jeleau și se întrebau cum ne vom descurca. Poate și spitalizarea prelungită a lor din momentul venirii pe lume grăbiți și impetuoși, caracteristici care au rămas și acum.

Acum îmi dau seama că totul ar fi putut fi mult mai simplu. Cu puțină organizare și managementul timpului reușeam să facem totul și ne mai rămânea timp și pentru hârjoană. Și mamă, ce mai hârjoană!

Ce m-a ajutat într-adevar au fost câteva produse printre care și, Cutaden® Bebe, cremă protectoare pentru bebeluși, care era acolo pentru orice nevoie a pielii micuților. Pentru că nu conține alcool, iar ingredientele refac tegumentele fine ale bebelușilor o foloseam frecvent. Sensibilitatea pielii lor ne-a dat de furcă mult timp, iar cu ajutorul Cutaden®Bebe reușeam să o țin sub control. Mă dădeam și eu pe mâini cu ea pentru că e emolientă și blândă cu orice pielicică în nevoie. Bașca, această cremă e produsă de Antibiotice Iași, deci produs românesc, fiind special creată pentru a calma și proteja pielea bebelușilor.

Deși au crescut, încă mai utilizăm această cremă pentru genunchi zdreliți și care au pielea uscată de la atâta joacă, pentru un năsuc mai în vânt, care e curios și se bagă unde nu îi fierbe oala. Cutaden® Bebe e unul din produsele care au rămas în casa noastră și cînd micuții au devenit băieți cucuieți, pentru că e ușor de folosit și îmi aduce aduce aminte de bebelușie.

Sursa:

  • imaginalis.ro/?p=1010

Acest material reprezintă o postare realizată în cadrul campaniei “ Mămici, tătici şi voinici”. Autorul este responsabil de conţinutul acestui post.

Articole similare