Despre cum am tratat iritațiile de scutec și un mic give away (P)

Când eram o mamă la început de drum eram cam singură pe poteca asta. Niciuna dintre prietenele mele nu avea copii, ce știau mama și soacra nu se mai potrivea cu ce era pe piață la vremea aceea, iar eu și domnul eram … niște copii mai mari. Așa că am luat drept literă de lege ce ne-a spus pediatra. Cu lista în mână ne-am dus la magazin și am cumpărat toate cremele și șampoanele și uleiurile și pudrele pe care ea ni le recomandase, ca să fie fata bine. Creme pentru scutec am cumpărat chiar mai multe, nu de alta dar ne spusese că o să se irite și dacă nu merge una, să dăm cu cealaltă și la un moment dat nici aceea nu va mai funcționa, așa că ne trebuie și a treia. Ați priceput ideea! Făcusem o mică drogherie la noi în casă.

La un moment dat, s-a dovedit că vorbele pediatrei au avut oarecare sens, pentru că niciuna dintre creme nu mai mergea. Și-atunci m-am întors la bunici care m-au întrebat de ce nu-i dau cu niște cutaden. Da, da, bătrânul Cutaden®, cu care probabil au fost reparate și fundulețele noastre. N-aveam ce să pierd. Afară erau milioane de grade, copilul era iritat, plângea și era morocănos, iar eu trebuia să găsesc o soluție. Și a funcționat. Na, că încă o dată se adeverește că cine n-are bunici să-și cumpere. A fost eficient nu doar o dată, ci de mai multe ori, de fiecare dată. Ba mai mult, iritațiile de scutec au devenit tot mai rare.

Timpul a trecut și din fericire am scăpat pentru o perioadă de scutece și de grija iritațiilor. După aproape 6 ani am lut-o de la capăt. De data aceasta, nu am mai avut nevoie de liste și listuțe pentru că știam ce funcționează. Ne-am întors la prietenul nostru cutaden, cu care ne-am însoțit aproape 3 ani. Chiar a rezolvat din prima iritațiile, fără să ne golească buzunarul.

Acum batrânul Cutaden® s-a emancipat și a devenit Cutaden® Bebe. Noi încă îl mai folosim vara, când trecem la pantaloni scurți și coatele și genunchii copiilor arată ca ale unor soldați care luptă pe front.

Și pentru că vreau ca și voi, mai ales dacă sunteți la început de drum să-l încercați, am un cadou pentru voi. Pentru 10 dintre voi. Tot ce trebuie să faceți este să împărtășiți aici pe site experiența voastră cu Cutaden® Bebe și veți primi versiunea modernă a cremei care pe noi ne-a salvat. La ce altceva l-ați mai folosit și v-a fost de mare ajutor?. Norocoșii vor fi aleși de mine. Aveți timp până miercuri, 1 martie.

Sursa:

  • zecelucruri.ro/despre-cum-am-tratat-iritatiile-de-scutec/

Acest material reprezintă o postare realizată în cadrul campaniei “ Mămici, tătici şi voinici”. Autorul este responsabil de conţinutul acestui post.

Articole similare