Ziua Sugarului, ediția a XII-a, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Ediţia a XII-a a Zilei Sugarului, împreună cu ultima zi a Hungarikum, a atras 5610 de persoane, dintre care 500 de copii cu vârsta până la trei ani.

Evenimentul s-a desfăşurat duminică, 2 iulie în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, unde platoul Etno Tehno Parc a fost transformat într-un atelier şi loc de joacă pentru copii. Tot aici au fost puse în scenă şi o serie de activități dedicate părinților, inclusiv o discuție între doamne dr. Camelia Petre familial și părinții bebelușilor prezența la Ziua Sugarului, cu privire la importanța vaccinării.

Bebeluşii şi părinţii lor au participat la concursuri cum ar fi: Cross Bebe şi Bobocel, Miss şi Mister Bebe şi Bobocel (60 participanți, Mămica Ştie Tot şi Tăticul Priceput (40 de părinți…antrenați).

Ziua Sugarului s-a încheiat seara cu premierea câștigătorilor ultimului concurs, Mister Bobocel, iar ploaia nu a îndrăznit deloc să-și facă apariția în muzeu, pe parcursul evenimentului, venind doar seara târziu, după încheierea activităților.

Galerie foto

Articole similare