Enescu și hora razelor de soare

Pentru cei care aleg o cură de Chopin, nu doar de shopping, pentru cei care au aflat că Anotimpurile sunt patru concerte de Vivaldi, nu un fel de pizza în patru culori, pentru cei care s-au prins că Ceaikovski nu e un brand de ceai rusesc. și nici nu are legătură cu ski-ul”… pentru toţi, după 3 ani de muncă Cristina Andone autoarea colecţiei Poveşti din Pădurea Muzicală a scos la lumină “Enescu şi hora razelor de soare”.

Cutaden® Bebe a răspuns imediat apelului de a “salva această carte” şi s-a alăturat acestui proiect care promovează valorile naţionale româneşti.

În perioada 5-8 iunie 2017, Cristina a fost în Iaşi cu 4 ateliere despre muzica lui Enescu şi a însufleţit foarte mulţi copii cu poveştile sale.

Pentru echipa Cutaden® Bebe, grija este soarele după care ne orientăm în tot ceea ce facem. Credem că dragostea se vede în grija de zi cu zi și se măsoară în timp dăruit. Timp de ținut in brațe, timp de băiță, timp de înfășat, timp de legănat. Știm că, pentru părinți și bunici, fericirea are chipul unui copil sănătos și liniștit. De aceea, cu crema protectoare Cutaden® Bebe, avem grijă de pielea delicată a bebelușului, calmând-o și protejând-o. Pentru seri de poveste, cu liniște și răsfăț.

Articole similare

Meniu