Cum a fost la cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”

Încă din primele zile de viață ale bebelușului, începe un șir lung de provocări pentru părinți. Despre unele dintre ele te poți informa în avans pentru a le depăși cu succes atunci când vor apărea.

Seria de conferinţe ”Mama şi copilul”, organizate de platforma ”Ce se întâmplă, Doctore?” a continuat pe 5 noiembrie 2019 cu a VII-a ediție iar Cutaden®Bebe a fost parte din acest eveniment. Găzduit de Mall Park Lake evenimentul le-a avut ca invitate pe Laura Cosoi, Dr. Simona Tivadar, Medic primar diabet, boli de nutriţie si metabolism şi Dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”. Cei trei speakeri au oferit informaţii despre cel mai sănătos start în viaţă pentru copii.

Cât priveşte îngrijirea din primele luni de viaţă, Laura Cosoi ne-a dezvăluit ritualul de care beneficiază fetiţa sa. „Ritei îi fac duş în fiecare seară şi din trusa ei de îngrijire, nu lipseşte Cutaden®Bebe pentru că este o cremă pe care poţi să o foloseşti zilnic. Când plec undeva, din trusa mea, nu lipsesc de asemenea, şerveţelele de unică folosinţă şi şerveţelele umede pe care le folosesc doar în deplasare”, povesteşte Laura Cosoi.

Cutaden®Bebe de la Antibiotice este produsul vedetă care scoate la iveală măiestria parinților și are grijă și de fundulețele delicate ale celor mici.

Articole similare